Saturday, 2 January 2016

Pakar Tuner Enjin Kereta

Enjin kereta mungkin sesuatu yang biasa bagi sesetengah orang. Tetapi bagi kami dan juga anda yang telah sampai ke halaman web Tuner Academy Dot Com, kami yakin kita melihat enjin kereta seperti satu seni yang hebat untuk difahami. Lagi hebat apabila enjin ini dimodifikasi!

Halaman web Tuner Academy Dot Com ini diwujudkan atas minat kami yang begitu mendalam dalam bidang automotif terutamanya terhadap Tuning Air Fuel Ratio / Wideband Tuning, serta segala bentuk modifikasi yang ada kaitan dengannya. Kebanyakan gambar yang berkaitan enjin kereta dalam halaman web ini adalah merupakan sebahagian daripada kerja-kerja yang kami lakukan secara bersama.

Diharapkan juga dengan kewujudan Tuner Academy Dot Com ini dapat dijadikan panduan kepada peminat-peminat modifikasi kereta dan enjin untuk melakukan kerja atau pengubahsuaian terutama dalam bab Engine Management System dengan lebih selamat dan effisyen. Dengan perkongsian ilmu kami ini, diharap anda peminat modifikasi enjin kereta dapat tahu sebanyak yang mungkin dalam selok belok tuning Engine Management.

Terima kasih atas sokongan semua

Admin Tuner Academy Dot Com
Khairul Amin

3 comments:

  1. bang mintak tunjuk ajar sikit.ada dua tiga persoalan yg tidak ketemu jawapan.whatapp saya bang kosong satu tiga 9166377

    ReplyDelete
  2. bang mintak tunjuk ajar sikit.ada dua tiga persoalan yg tidak ketemu jawapan.whatapp saya bang kosong satu tiga 9166377

    ReplyDelete
  3. Maklumat yang sangat berguna untuk belajar mapping piggyback. Tq bro

    ReplyDelete